ЖМ Дайберг

Будинок у житловому масиві: купуємо!

Хоча на ринку нерухомості спостерігається відносна стабільність, невеликі сезонні коливання є: ціна ділянки під забудову в Одесі все ж таки через курортну спрямованість міста в теплу пору року вища. На окрему увагу заслуговує попит, що значно виріс, на всілякі заміські будинки та котеджі в передмісті Одеси, адже придбати нерухомість у котеджному містечку чи житловому масиві – це не тільки вигідно і престижно, але й розумно з точки зору безпеки проживання. Такі сучасні будівлі найчастіше знаходяться в екологічно чистих зонах, за межами міста, але в безпосередній близькості від нього, що дозволяє користуватися всіма міськими благами; територія житлових масивів та котеджних селищ цілодобово охороняється, тому ціна рік у рік на таку нерухомість збільшується.

У чому різниця між квартирою та будинком у житловому масиві?

Котеджні селища та житлові масиви в Одесі та Одеській області стали стрімко набирати популярності приблизно з початку 2000-х. До основних переваг котеджних комплексів відноситься наявність центральних комунікацій та високорозвиненої інфраструктури. Ігрові майданчики, зелені зони та місця для відпочинку проектуються на старті будівництва з урахуванням комфортного проживання всіх власників будинків та котеджів у селищі. Ще одним важливим фактором, що вказує на переваги котеджного містечка в порівнянні, наприклад, з квартирою, є наявність окремої служби охорони, про що ми говорили вище.

Жити у власному будинку – це практично перебувати у постійній відпустці: все, що потрібно для щасливого життя, під боком, включаючи свіже повітря та чисту воду. У більшості випадків житлові масиви та котеджні селища мають: кафе, ресторани, аптеки, спортивні майданчики, тенісні корти, фітнес-клуби, пляжі, басейни, магазини, а також повністю автономну систему подачі електро- водо-тепло- та газопостачання.

Якщо купити ділянку в Одесі або області, то побудувати будинок і продумати інтер'єр сьогодні не складе особливих труднощів - є величезна кількість компаній і фірм, які займаються будівництвом «під ключ» (наприклад, девелопер проекту «Житловий масив «Дайберг»» - компанія «Електрон» ) від власника потрібно лише своєчасна оплата рахунків та затвердження проектів будинку.

Оптимальні для постійного проживання будинку площею до 250-300 квадратних метрів із ділянкою 10 соток. При цьому будинок може бути економ-, бізнес- та преміум-класу - тут все залежить від тих матеріалів, що власник вибирає для будівництва та оздоблення.

Читайте також